Delsey Belmont Plus 4 Wheel Trolley 76 black

Delsey Belmont Plus 4 Wheel Trolley 76 black

166,90209,00incl. BTW
Helaas niet meer beschikbaar
Levertijd: Onbekend

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

5 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Delsey Belmont Plus 4 Wheel Trolley 76 black

Het grote voordeel van een ruimbagage koffer ten opzichte van een handbagage koffer is dat je gewoonweg meer bagage kunt meenemen. Ga je dus voor langere tijd op reis, of wil je gewoon ruimte over hebben om zo ook eventuele aankopen weer mee te kunnen nemen, ga dan voor een ruimbagage koffer. Omdat je naast een ruimbagage koffer ook vaak een (gratis) tas of rugzak mee kunt nemen, heb je toch je essentials bij de hand tijdens de vlucht. Deze harde koffer uit de Belmont Plus serie van Delsey is gemaakt van polypropyleen en je krijgt er 5 jaar garantie op. Omdat deze Delsey koffer voorzien is van 4 wielen, is de koffer wendbaar en stabiel. Ten opzichte van koffers met 2 wielen is het minder zwaar om de koffer te vervoeren, omdat deze rechtop kan blijven staan.

Lange reis van minimaal 3 weken? Ga voor een extra grote koffer
In deze harde koffer van Delsey kun je 102 liter kwijt. Wil je dus je halve kledingkast meenemen, of voldoende ruimte over houden voor aankopen en/of souvenirs dan zou deze Delsey koffer wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Optimale bescherming met een harde koffer
Een harde koffer is ideaal voor vliegvakanties. De inhoud van je koffer wordt optimaal beschermd door de harde schaal. Daarnaast heeft de koffer geen extra vakken aan de buitenzijde waardoor je niet de kans loopt dat onbevoegden iets toevoegen aan jouw bagage. Na je reis is de koffer perfect schoon te maken. Ten opzichte van zachte koffers kunnen harde koffers beter tegen vocht en regen.

Gemaakt van stevig polypropyleen
Deze Delsey Belmont Plus is gemaakt van polypropyleen. Dit is een veel gebruikt en populair materiaal voor harde koffers. Dit komt voornamelijk door de sterkte van dit materiaal en de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Zoek je een nog lichtere koffer, kies dan voor een koffer van polycarbonaat.

Voorzien van TSA slot
De koffer is voorzien van een TSA slot, waardoor je je koffer onbeschadigd aantreft op de bagageband. In de VS is een TSA slot verplicht, maar ook op veel andere luchthavens wordt een koffer met TSA slot aangeraden.

Geen chaos meer in je koffer
Omdat deze harde koffer is voorzien van inpakriemen in je koffer blijft je bagage tijdens je trip goed op z'n plek zitten. Je treft alles bij aankomst precies zo aan zoals je je koffer hebt ingepakt. De interne verdeler (tussenschot met rits) zorgt ervoor dat je bagage kunt verdelen over 2 compartimenten.

Specificaties Delsey Belmont Plus 4 Wheel Trolley 76 black

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 76 x B 52 x D 32 cm
Inhoud102 ltr
UitbreidbaarNee
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht4.7 kg
Kleur (algemeen)Zwart
Kleur fabrikantblack
MateriaalPolypropyleen
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

Aantal wielen4 wielen
Handvat(ten)Boven- en zijhandvat

Geschikt voor

ActiviteitVakantie
HandbagageNee
GeslachtUnisex

Opbergmogelijkheden

InpakriemenJa
Interne verdelerJa
AdreslabelJa

Veiligheid

Soort SlotCijferslot
TSA gecertificeerdJa
Vergrendelbare ritsJa

Overige kenmerken

RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode00386182600
EAN-code3219110490879
MerkDelsey
SerieBelmont Plus
Fabrieksgarantie5 jaar