Samsonite BIZ2GO Laptop Backpack 14.1'' black

Samsonite BIZ2GO Laptop Backpack 14.1'' black

159,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Samsonite BIZ2GO Laptop Backpack 14.1'' black

Een laptoptas zorgt ervoor dat jouw laptop veilig van A naar B kan worden vervoerd. Is de laptoptas van Samsonite uit de BIZ2GO serie de laptoptas die aan jouw wensen voldoet? Deze tas heeft een buitenafmeting van H 44.5 x B 30.5 x D 22.5 cm. De tas heeft een laptopvak van 14,1" en komt met een fabrieksgarantie van 2 jaar. Om zeker te weten of jouw laptop past in de tas, is ons advies om de buitenafmeting van jouw laptop te meten. Is deze kleiner dan de buitenafmeting van de tas? Dan weet je zeker dat het past.

Een laptopvak biedt extra bescherming voor je laptop. Natuurlijk kun je je laptop ook gewoon in het hoofdvak van je tas vervoeren, maar je wilt niet dat je net nieuwe aangeschafte laptop beschadigd raakt. Een laptopvak geeft toch dat extra beetje zekerheid. Doordat het laptopvak gevoerd is, kan het net wat beter tegen een stootje. Niet alleen jouw laptop wordt veilig vervoerd, maar ook je tablet is helemaal veilig opgeborgen in deze tas. Plaats de tablet in het vak en ook deze is beschermd. Niet alleen beschermd tegen een tikje van buitenaf, maar ook goed opgeborgen zodat andere items in de laptoptas geen beschadigen kunnen veroorzaken. Een telefoonvak is ideaal voor je als je vaak je telefoon kwijt bent in je tas en vaak eindeloos loopt te zoeken. Waar is die telefoon nu weer gebleven? Als het je lukt om je telefoon altijd op dezelfde plaats te bewaren, dan is dit verleden tijd. Daarnaast verminderd het gebruik van een telefoonvak ook nog eens de kans op beschadigingen omdat je telefoon niet in aanraking kan komen met andere spullen, zoals je sleutels.

Extra comfort door gevoerde schouderbanden
Deze laptoprugzak heeft gevoerde schouderbanden, wat zorgt voor een perfect draagcomfort. Als je uren achter elkaar je laptoptas draagt willen de schouderbanden nog wel eens gaan schuren over je schouders en begin je opeens te merken dat je een rugtas draagt. Gevoerde schouderbanden zorgen ervoor dat de tas altijd prettig blijft zitten als je bijvoorbeeld onderweg bent naar je school of werk en de tas een lange tijd draagt.

Specificaties Samsonite BIZ2GO Laptop Backpack 14.1'' black

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 44.5 x B 30.5 x D 22.5 cm
Inhoud20.5 ltr
Laptopvak14,1" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht1 kg
Kleur (algemeen)Zwart
MateriaalrPet
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

BorstsluitingJa
Gewatteerde schouderbandenJa
Smart sleeveJa

Geschikt voor

GeslachtHeren

Opbergmogelijkheden

Intern ritsvakJa
Laptopvak14,1" inch
TelefoonvakJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

Sluiting hoofdvakRitssluiting
DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode142142 1041
EAN-code5400520148933
MerkSamsonite
SerieBIZ2GO
Fabrieksgarantie2 jaar