Samsonite Spectrolite 3.0 TRVL Spinner 78 Expandable deep blue

Samsonite Spectrolite 3.0 TRVL Spinner 78 Expandable deep blue

309,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

5 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Samsonite Spectrolite 3.0 TRVL Spinner 78 Expandable deep blue

Ben je op zoek naar een koffer die voldoende ruimte biedt voor al jouw bagage? Dan is deze Samsonite zachte koffer iets voor jou. Deze koffer is geschikt als ruimbagage koffer. Dit betekent dat je deze koffer niet zelf mee mag nemen aan boord als handbagage, maar ingecheckt wordt als ruimbagage op het vliegveld. Op deze Samsonite koffer krijg je 5 jaar garantie en de koffer is gemaakt van recyclex en gerecycled materiaal. De koffer is voorzien van een apart compartiment voor je laptop. Zo neem je je laptop veilig mee tijdens je reis. Je kunt maximaal een laptop kwijt van 15,6". Deze Samsonite koffer is voorzien van 4 wielen en wordt daarom ook wel een spinner koffer genoemd. Ten opzichte van een koffer met 2 wielen is een spinner koffer wendbaarder en kun je deze rechtop laten staan tijdens het vervoeren.

Lange reis van minimaal 3 weken? Ga voor een extra grote koffer
In deze zachte koffer van Samsonite kun je 112 / 121 liter kwijt. Wil je dus je halve kledingkast meenemen, of voldoende ruimte over houden voor aankopen en/of souvenirs dan zou deze Samsonite koffer wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Tijdelijk extra kofferruimte nodig?
Natuurlijk neem je niet altijd dezelfde hoeveelheid bagage mee. Soms heb je net even een beetje extra ruimte nodig om alle spullen mee te nemen. Daarom is deze koffer expandable, de koffer kun je dan met een rits vergroten of verkleinen, ideaal wanneer je net even wat meer bagage mee wilt nemen dan anders.

Waarom een zachte koffer?
De Samsonite Spectrolite 3.0 is een zachte koffer. Ten opzichte van harde koffers hebben koffers met een zachte schaal een aantal voordelen. Ze zijn minder gevoelig voor krassen en ze zijn flexibeler. Door de flexibiliteit zijn deze koffers geschikter voor gebruik in je kofferbak of in het openbaar vervoer. Daarnaast hebben veel zachte koffers aan de buitenkant nog één of meerdere opbergvakken, waardoor je makkelijk bij je belangrijke papieren, je vliegticket of je paspoort kunt.

Recyclex (rPET)
Als je duurzaamheid belangrijk vindt, is deze Samsonite zachte koffer een goede keuze. Gemaakt van onder andere rPET, wat gerecyclede pet flessen zijn. Deze flessen worden gesmolten en verwerkt tot een duurzame stof.

Veilig op reis met een TSA slot
TSA staat voor Transport Security Administration. Het TSA slot is naast een cijferslot voorzien van een sleutelslot. Hiermee kan de koffer veilig geopend worden door de veiligheidsinstanties zonder het slot kapot te hoeven maken. Met een TSA slot voorkom je dus dat je je koffer beschadigd op de bagageband terugziet. Nadat ze de koffer hebben gecontroleerd sluit de veiligheidsdienst de koffer weer af en zijn je spullen weer veilig afgesloten door middel van het cijferslot.

Geen chaos meer in je koffer
Omdat deze zachte koffer is voorzien van inpakriemen in je koffer blijft je bagage tijdens je trip goed op z'n plek zitten. Je treft alles bij aankomst precies zo aan zoals je je koffer hebt ingepakt. De interne verdeler (tussenschot met rits) zorgt ervoor dat je bagage kunt verdelen over 2 compartimenten.

Specificaties Samsonite Spectrolite 3.0 TRVL Spinner 78 Expandable deep blue

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 78 x B 49 x D 31 / 35 cm
Inhoud112 / 121 ltr
Laptopvak15,6" inch
UitbreidbaarJa
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht3.9 kg
Kleur (algemeen)Blauw
MateriaalRecyclex, Gerecycled
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

Aantal wielen4 wielen
Handvat(ten)Boven- en zijhandvat

Geschikt voor

ActiviteitVakantie
HandbagageNee

Opbergmogelijkheden

InpakriemenJa
Interne verdelerJa
Laptopvak15,6" inch
VoorvakJa

Veiligheid

Soort SlotCijferslot
TSA gecertificeerdJa
Vergrendelbare ritsJa

Overige kenmerken

DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode137347 1277
EAN-code5400520110152
MerkSamsonite
SerieSpectrolite 3.0
Fabrieksgarantie5 jaar