Samsonite Roader Travel Backpack S 38L drifter grey

Samsonite Roader Travel Backpack S 38L drifter grey

149,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Samsonite Roader Travel Backpack S 38L drifter grey

Deze laptop rugzak van Samsonite is een tas die voorzien is van een 17,3" laptopvak. Om er zeker van te zijn dat je laptop past in deze Samsonite Ecodiver tas is het aan te bevelen om de buitenafmetingen van je laptop even op te meten en deze naast de buitenafmetingen van deze tas (H 54 x B 34 x D 26) te leggen. Als je zeker wilt weten dat je laptop past, dan dient de buitenafmeting van je laptop kleiner te zijn dan deze laptop rugzak. Op deze tas 2 jaar garantie. Het belangrijkste element van een laptoptas is toch wel het laptopvak. Dit vak zorgt ervoor dat jij jouw laptop veilig kan vervoeren. Zo kan jij je laptop zonder zorgen overal mee naar toe nemen. In deze tas is er niet alleen een vak gemaakt om jouw laptop veilig in op te bergen, er is ook een vak voor je tablet. Dit tabletvak biedt bescherming tegen spullen in jouw tas met scherpe randen en punten, maar zorgt er ook voor dat de tablet goed op z'n plek blijft zitten tijdens de reis. Deze tas van is voorzien van een telefoonvakje waar jij je telefoon in kunt opbergen. Een telefoonvak voorkomt dan ook dat jij je hele tas overhoop moet halen om je telefoon te zoeken. Een ander groot voordeel van een telefoonvak is dat het je telefoon beschermd. Is jouw telefoon bijna leeg en ben je onderweg? Geen zorgen, met deze laptoptas kan jij jouw telefoon opladen.

Compartiment voor je waterfles
Je bent zuinig op je laptop en je wilt natuurlijk voorkomen dat je laptop in aanraking komt met vocht of water. Als je je tas voor werk of school gebruikt, wil je wel drinken mee kunnen nemen. Omdat deze tas van Samsonite voorzien is van een compartiment voor een waterfles kun je met een gerust hart je waterfles meenemen, zonder stil te staan bij de veiligheid van je laptop. Daarnaast grijp je eerder naar je waterfles als deze zichtbaar is. Zo kom jij eenvoudiger aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vocht.

Laptoptas met gewatteerde schouderbanden
De Samsonite Ecodiver laptoptas heeft gewatteerde schouderbanden waardoor hij erg comfortabel is. De schouderbanden van een rugzak kunnen tegen je schouders schuren, of druk veroorzaken, waardoor het onprettig wordt om je rugzak voor langere tijd te dragen. Hier heb je met deze Samsonite laptop rugzak geen last van. De schouderbanden zijn gewatteerd zodat de tas prettig blijft zitten, hoe lang je hem ook op je rug hebt. Omdat in je tas ook een laptop zit, is je tas vaak sowieso al ietsje zwaarder. Wel zo prettig dus!

Gemaakt van gerecyled materiaal
Deze laptop rugzak van Samsonite is gemaakt van gerecycled materiaal. Door te kiezen voor deze tas, maak je dus een duurzame keuze. Als klimaat, milieu en duurzaamheid je aan het hart gaat, dan kun je klein beginnen door in de materiaalkeuze van een tas hier al rekening mee te houden. Op deze manier draag jij ook je steentje bij!

Specificaties Samsonite Roader Travel Backpack S 38L drifter grey

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 57 x B 33 x D 26 cm
Inhoud38 ltr
Laptopvak17,3" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht1.4 kg
Kleur (algemeen)Grijs
Kleur fabrikantdrifter grey
MateriaalrPet, Gerecycled
PatroonEffen
WaterdichtJa, d.m.v. regenhoes

Draagmogelijkheden

BorstsluitingJa
Gewatteerde schouderbandenJa
Handvat(ten)Bovenhandvat
Smart sleeveJa
Draagbaar als rugzakJa

Geschikt voor

ActiviteitVakantie
HandbagageNee
GeslachtUnisex

Opbergmogelijkheden

Laptopvak17,3" inch
TabletvakJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

USB aansluitingJa
DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode143274 E569
EAN-code5400520164179
MerkSamsonite
SerieRoader
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews Samsonite Roader Travel Backpack S 38L drifter grey

3.0/5.0
Beoordeling
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
50%
0%
0%
0%
50%
1 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
1 reviews
5.0/5.0

Prima tasie

Genoeg vakken
Laptop met hoes past
Je kan er een normale tas van maken ipv rugzak
Inhoud
Beetje slapjes maar niet te los
1.0/5.0

Onhandige rits tot de bodem van de tas

Waterafstotend materiaal
Ritsen tot aan de bodem
Maar twee vakken
Erg groot
2 van de 2 reviews zijn geladen
100%