Deuter Vista Skip 14L Backpack black

Deuter Vista Skip 14L Backpack black

64,95incl. BTW
Helaas niet meer beschikbaar
Levertijd: Onbekend

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Deuter Vista Skip 14L Backpack black

De Deuter Vista Skip 14L Backpack is een rugtas. Deze tas is misschien wel de juiste rugtas voor jou als je op zoek bent naar een rugtas. Eén van de belangrijkste aspecten van je rugzak is het formaat. Je wilt tenslotte dat je rugzak groot genoeg is voor alles wat jij in je rugzak wenst mee te nemen. De rugzak uit de Vista serie van Deuter heeft een inhoud van 14 liter. De buitenafmeting van de rugzak is H 42 x B 24 x D 17 cm. De Deuter wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Hoeveel past er in deze rugzak?
Een rugzak met een formaat van 11 tot 30 liter wordt over het algemeen ook wel een dagrugzak genoemd. Zoals je uit de naam kunt opmaken is dit type rugzak geschikt voor dagelijks en algemeen gebruik. De Deuter Vista rugzak beschikt over een inhoud van 14 liter en is hiermee geschikt voor dagelijks gebruik. Hierbij kun je denken aan school (maar dan niet te veel boeken meenemen), werk, maar ook bijvoorbeeld je sportspullen of kleine boodschappen kun je prima in rugzakken tussen de 11 en 30 liter kwijt. Wil je geen risico nemen dat je rugzak te klein is en bijvoorbeeld ook je rugzak kunnen gebruiken als reistas voor je kleding tijdens een weekendje weg of citytrip? Kies dan een rugzak met een capaciteit van minimaal 20 liter.

Met gewatteerde schouderbanden voel je je nog comfortabeler
De Deuter Vista is voorzien van gewatteerde schouderbanden, waardoor hij zeer comfortabel te dragen is. Als je uren met je rugzak rondloopt, voel je misschien de schouderbanden over je schouders wrijven, maar met deze rugzak behoren dit soort vervelende ongemakken tot het verleden. De gewatteerde schouderbanden zorgen er ook voor dat de rugzak goed op z'n plek blijft zitten, waardoor je zelfs bij een langere reis of tocht nauwelijks irritaties krijgt van die rugzak die je meedraagt.

Een bezwete rug is verleden tijd met rugventilatie
Rugventilatie is ideaal voor als je lang onderweg bent, of een flinke wandeling maakt met je rugzak. Bij het langdurig dragen van je rugzak, bestaat de kans dat je een bezwete rug krijgt. Vooral bij oplopende temperaturen voelt je rugzak warm en bezweet aan op je rug. Een rugzak met rugventilatie gaat dit tegen. De rugventilatie in de rugzak zorgt er voor dat je rugzak comfortabel blijft voelen en je geen bezwete rug krijgt. Als je van plan bent om in warm weer de rugzak een langere tijd te gebruiken, dan heeft rugventilatie zeker toegevoegde waarde.

Specificaties Deuter Vista Skip 14L Backpack black

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 42 x B 24 x D 17 cm
Inhoud14 ltr
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht0.40 kg
Kleur (algemeen)Zwart
Kleur fabrikantblack
MateriaalrPet, Gerecycled
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

Gewatteerde schouderbandenJa

Geschikt voor

ActiviteitOutdoor
GeslachtUnisex

Opbergmogelijkheden

Aantal hoofdvakken1
Vak voor (Water)flesJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

RugventilatieJa
Sluiting hoofdvakRitssluiting
RFIDNee

Algemene productkenmerken

ProductcodeDR3812021-7000
EAN-code4046051116358
MerkDeuter
SerieVista
Fabrieksgarantie2 jaar