Samsonite Airea Spinner 78 Exp black

Samsonite Airea Spinner 78 Exp black

192,90249,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

5 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Samsonite Airea Spinner 78 Exp black

Wil je een koffer waar al je spullen in passen? Dan is deze Samsonite zachte koffer uit de Airea serie echt iets voor jou. Deze Samsonite koffer check je in op de luchthaven, omdat deze te groot is om te gebruiken als handbagage koffer. Deze zachte koffer is gemaakt van nylon en heeft een inhoud van 111.5 liter en kan uitgebreid worden naar 120 liter. Op deze koffer wordt 5 jaar garantie gegeven. De koffer heeft 4 wielen; koffers met 4 wielen hebben meer stabiliteit en zijn wendbaarder dan koffers met 2 wielen.

Ideaal voor een reis van 3 weken of langer
Ene reis van 3 weken vakantie voor de boeg? In deze zachte koffer van Samsonite kun je voldoende bagage kwijt, aangezien deze koffer een inhoud heeft van 111.5 / 120 liter. Een extra grote koffer zoals deze is ook uitstekend te gebruiken door 2 personen die 1 tot 2 weken samen op vakantie gaan.

Expandable, voor tijdelijk extra ruimte
Soms wat meer ruimte nodig voor je bagage? Dan is een expandable koffer, zoals deze van Samsonite ideaal. Met een rits kun extra bagageruimte creëren, waardoor je bijvoorbeeld op de terugreis van je vakantie net even wat extra ruimte hebt voor cadeaus of souvenirs.

Waarom een zachte koffer?
De Samsonite Airea is een zachte koffer. Ten opzichte van harde koffers hebben koffers met een zachte schaal een aantal voordelen. Ze zijn minder gevoelig voor krassen en ze zijn flexibeler. Door de flexibiliteit zijn deze koffers geschikter voor gebruik in je kofferbak of in het openbaar vervoer. Daarnaast hebben veel zachte koffers aan de buitenkant nog één of meerdere opbergvakken, waardoor je makkelijk bij je belangrijke papieren, je vliegticket of je paspoort kunt.

Zachte koffer gemaakt van nylon
Deze Samsonite koffer is gemaakt van oersterk nylon. Slijtvaster en minder gevoelig voor vervormingen dan zachte koffers van polyester. Een nylon koffer is duurzaam en gaat wel een tijdje mee!

De voordelen van een TSA slot
Een TSA slot heeft veel voordelen. In Amerika is een TSA slot verplicht, dus je bent voorbereid op toekomstige reizen naar Amerika. Daarnaast blijft je koffer onbeschadigd wanneer deze opengemaakt wordt door douane of security. Ons advies is, gebruik een TSA slot om onnodige narigheid te voorkomen.

Voorzien van handige inpakriemen & interne verdeler
Omdat deze Samsonite koffer is voorzien van inpakriemen, blijft je bagage goed op z'n plaats zitten tijdens je reis. Op plaats van bestemming tref je je bagage net zo aan zoals jij het ingepakt hebt. Met de interne verdeler kun je je koffer als het ware opsplitsen in 2 delen, zodat je je bagage kunt structureren.

Specificaties Samsonite Airea Spinner 78 Exp black

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 78 x B 49 x D 29 / 33 cm
Inhoud111.5 / 120 ltr
UitbreidbaarJa
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht2.8 kg
Lichtgewicht kofferJa
Kleur (algemeen)Zwart
Kleur fabrikantblack
MateriaalNylon
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

Aantal wielen4 wielen
Handvat(ten)Boven- en zijhandvat

Geschikt voor

ActiviteitVakantie
HandbagageNee

Opbergmogelijkheden

InpakriemenJa
Interne verdelerJa
VoorvakJa

Veiligheid

Soort SlotCijferslot
TSA gecertificeerdJa
Vergrendelbare ritsJa

Overige kenmerken

RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode1336261041
EAN-code5400520072030
MerkSamsonite
SerieAirea
Fabrieksgarantie5 jaar