Fjallraven Greenland Top Rugzak foliage green

Fjallraven Greenland Top Rugzak foliage green

128,90139,95incl. BTW
Helaas niet meer beschikbaar
Levertijd: Onbekend

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Fjallraven Greenland Top Rugzak foliage green

Op zoek naar een nieuwe tas met laptopvak? Misschien voldoet deze tas uit de Greenland serie van Fjallraven wel helemaal aan jouw wensen. Ideaal voor werk, maar ook uitstekend te gebruiken als tas voor dagelijks gebruik, waar je ook je laptop op een veilige manier in mee kunt nemen. De tas met laptopvak is gemaakt van polyester en heeft een effen patroon. Deze Fjallraven tas is voorzien van een geïntegreerd laptopvak, geschikt voor een laptop van maximaal 15". Wil je 100% zeker weten dat je laptop ook echt past? Meet dan de buitenafmeting van je laptop even op. Deze dient kleiner te zijn dan de buitenafmetingen van deze tas (de buitenafmetingen van deze tas met laptopvak zijn H 43 x B 26 x D 15). Op deze tas wordt 2 jaar garantie gegeven.

Het geïntegreerde vak beschermt je laptop
Deze Fjallraven tas heeft een 15" laptopvak. Dit biedt extra bescherming voor je laptop tegen stoten dan je laptop in het hoofdvak van je tas plaatsen. Zo is je dure laptop goed beschermd en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen.

Extra handig: Een tabletvak
Naast een 15" laptopvak heeft deze tas met laptopvak ook nog eens een tabletvak. Niet alleen bescherming voor je laptop, maar dus ook nog de mogelijkheid om beschermd een tablet mee te nemen.

Compartiment voor je waterfles
Je bent zuinig op je laptop en je wilt natuurlijk voorkomen dat je laptop in aanraking komt met vocht of water. Als je je tas voor werk of school gebruikt, wil je wel drinken mee kunnen nemen. Omdat deze tas van Fjallraven voorzien is van een compartiment voor een waterfles kun je met een gerust hart je waterfles meenemen, zonder stil te staan bij de veiligheid van je laptop. Daarnaast grijp je eerder naar je waterfles als deze zichtbaar is. Zo kom jij eenvoudiger aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vocht.

Waterdichte tas
De Fjallraven Greenland Top Rugzak foliage green is een waterdichte tas, wat betekent dat het materiaal volledig waterdicht is. Wil je je geen zorgen hoeven maken over al je (waardevolle) spullen in je tas, dan is een waterdichte tas een goede keuze. Het weer in Nederland is bijna niet te voorspelen en een droge dag is dan ook nooit een zekerheid.

Specificaties Fjallraven Greenland Top Rugzak foliage green

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 43 x B 26 x D 15 cm
Inhoud20 ltr
Laptopvak15" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht0.700 kg
Kleur (algemeen)Groen
Kleur fabrikantfoliage green
MateriaalPolyester
PatroonEffen
WaterdichtJa

Draagmogelijkheden

BorstsluitingNee
HeupgordelNee

Geschikt voor

ActiviteitOutdoor, Woon-werk, Wandelen
GeslachtDames, Heren

Opbergmogelijkheden

BrillenvakNee
Laptopvak15" inch
TabletvakNee
Vak voor (Water)flesJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

DrinksysteemNee
RugventilatieNee
DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode23150-631
EAN-code7323450752705
MerkFjallraven
SerieGreenland
Fabrieksgarantie2 jaar