Samsonite Workationist Bailhandle 15.6'' quartz

Samsonite Workationist Bailhandle 15.6'' quartz

126,90159,00incl. BTW
Helaas niet meer beschikbaar
Levertijd: Onbekend

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Samsonite Workationist Bailhandle 15.6'' quartz

Deze tas met laptopvak van Samsonite is stijlvolle tas, die voorzien is van een 15,6" laptopvak. Deze tas is uitermate geschikt om te gebruiken als werktas, maar kan natuurlijk ook als alledaagse tas gebruikt worden, waarin je soms ook je laptop meeneemt. Om er zeker van te zijn dat je laptop past in deze tas met laptopvak van Samsonite is het aan te bevelen om de buitenafmetingen van je laptop even op te meten en deze naast de buitenafmetingen van deze tas te leggen. Als je zeker wilt weten dat je laptop past, dan dient de buitenafmeting van je laptop kleiner te zijn dan deze tas met laptopvak. De buitenafmetingen van de tas zijn H 29 x B 40 x D 9.5 en je krijgt op deze tas 2 jaar garantie.

Veilig je laptop vervoeren in het laptopvak
Deze tas van Samsonite heeft een apart laptopvak van 15,6" inch. Een laptopvak biedt extra bescherming voor je laptop. Natuurlijk kun je je laptop ook gewoon in het hoofdvak van je tas vervoeren, maar je wilt niet dat je net nieuwe aangeschafte laptop beschadigd raakt. Een laptopvak geeft toch dat extra beetje zekerheid. Doordat het laptopvak gevoerd is, kan het net wat beter tegen een stootje.

Telefoonvak
Deze tas met laptopvak van Samsonite heeft een telefoonvak. Ideaal voor als je vaak je telefoon kwijt bent in je tas en vaak eindeloos loopt te zoeken in je tas; waar is die telefoon nu weer gebleven? Als het je lukt om je telefoon altijd op dezelfde plaats te bewaren, dan is dit verleden tijd. Daarnaast verminderd het gebruik van een telefoonvak ook nog eens de kans op beschadigingen omdat je telefoon niet in aanraking kan komen met andere spullen, zoals je sleutels.

Naast een laptopvak ook nog een tabletvak
Naast je laptop ook een tablet beschermd willen vervoeren? Dat kan met deze Samsonite Workationist tas, omdat deze naast het laptopvak ook nog een tabletvak heeft. Een multifunctionele tas met laptopvak, van alle gemakken voorzien.

Gemaakt van duurzaam, gerecycled materiaal
Bij het kopen van een product die gemaakt is van gerecycled materiaal, draag je een steentje bij aan een beter milieu en klimaat. Deze Samsonite tas is gemaakt van gerecycled materiaal.

Specificaties Samsonite Workationist Bailhandle 15.6'' quartz

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 29 x B 40 x D 9.5 cm
Inhoud12 ltr
Laptopvak15,6" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht0.9 kg
Kleur (algemeen)Roze
MateriaalGerecycled
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

SchouderriemJa
Smart sleeveJa
Verstelbare schouderriemJa

Geschikt voor

GeslachtDames

Opbergmogelijkheden

Intern ritsvakJa
Laptopvak15,6" inch
TabletvakJa
TelefoonvakJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

Sluiting hoofdvakRitssluiting
DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode142617 1721
EAN-code5400520154095
MerkSamsonite
SerieWorkationist
Fabrieksgarantie2 jaar