Samsonite Workationist Laptop Backpack 14.1'' black

Samsonite Workationist Laptop Backpack 14.1'' black

122,90159,00incl. BTW
Helaas niet meer beschikbaar
Levertijd: Onbekend

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Samsonite Workationist Laptop Backpack 14.1'' black

Deze tas met laptopvak van Samsonite is stijlvolle tas, die voorzien is van een 14,1" laptopvak. Deze tas is uitermate geschikt om te gebruiken als werktas, maar kan natuurlijk ook als alledaagse tas gebruikt worden, waarin je soms ook je laptop meeneemt. Om er zeker van te zijn dat je laptop past in deze tas met laptopvak van Samsonite is het aan te bevelen om de buitenafmetingen van je laptop even op te meten en deze naast de buitenafmetingen van deze tas te leggen. Als je zeker wilt weten dat je laptop past, dan dient de buitenafmeting van je laptop kleiner te zijn dan deze tas met laptopvak. De buitenafmetingen van de tas zijn H 40 x B 26 x D 14.5 en je krijgt op deze tas 2 jaar garantie.

Je laptop goed beschermd met het geïntrigeerde laptopvak
Deze tas met laptopvak van Samsonite is voorzien van een laptopvak van 14,1". Het belangrijkste doel van een laptopvak is het beschermen van je laptop tegen vallen en stoten. Wanneer je vaak je laptop meeneemt, is het aan te bevelen om een tas te kopen met een laptopvak en niet je laptop los in je tas mee te nemen. Je laptop komt zo niet in aanraking met ander spullen in je tas.

Naast een laptopvak ook nog een tabletvak
Naast je laptop ook een tablet beschermd willen vervoeren? Dat kan met deze Samsonite Workationist tas, omdat deze naast het laptopvak ook nog een tabletvak heeft. Een multifunctionele tas met laptopvak, van alle gemakken voorzien.

Compartiment voor je waterfles
Je bent zuinig op je laptop en je wilt natuurlijk voorkomen dat je laptop in aanraking komt met vocht of water. Als je je tas voor werk of school gebruikt, wil je wel drinken mee kunnen nemen. Omdat deze tas van Samsonite voorzien is van een compartiment voor een waterfles kun je met een gerust hart je waterfles meenemen, zonder stil te staan bij de veiligheid van je laptop. Daarnaast grijp je eerder naar je waterfles als deze zichtbaar is. Zo kom jij eenvoudiger aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vocht.

Met gewatteerde schouderbanden voel je je nog comfortabeler
De Samsonite Workationist is voorzien van gewatteerde schouderbanden, waardoor hij zeer comfortabel te dragen is. Als je uren met je laptoptas rondloopt, voel je misschien de schouderbanden over je schouders wrijven, maar met deze rugzak behoren dit soort vervelende ongemakken tot het verleden. De gewatteerde schouderbanden zorgen er ook voor dat de rugzak goed op z'n plek blijft zitten, zelfs wanneer je je laptop en andere zware spullen urenlang met je meezeult.

Vind jij duurzaamheid belangrijk?
Deze tas met laptopvak is gemaakt van duurzaam, gerecycled materiaal. Deze Samsonite tas is dan ook een verantwoorde keuze omdat het bijdraagt aan het verbeteren van milieu en aarde. Alle kleine beetjes helpen tenslotte!

Specificaties Samsonite Workationist Laptop Backpack 14.1'' black

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 40 x B 26 x D 14.5 cm
Inhoud14 ltr
Laptopvak14,1" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht0.9 kg
Kleur (algemeen)Zwart
MateriaalGerecycled
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

Gewatteerde schouderbandenJa
Smart sleeveJa

Geschikt voor

GeslachtDames

Opbergmogelijkheden

Laptopvak14,1" inch
TabletvakJa
TelefoonvakNee
Vak voor (Water)flesJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode142619 1041
EAN-code5400520154163
MerkSamsonite
SerieWorkationist
Fabrieksgarantie2 jaar