Samsonite Network 4 Laptop Backpack 14.1'' space blue

Samsonite Network 4 Laptop Backpack 14.1'' space blue

59,9075,00incl. BTW
Helaas niet meer beschikbaar
Levertijd: Onbekend

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Samsonite Network 4 Laptop Backpack 14.1'' space blue

Deze tas met laptopvak van Samsonite is stijlvolle tas, die voorzien is van een 14,1" laptopvak. Deze tas is uitermate geschikt om te gebruiken als werktas, maar kan natuurlijk ook als alledaagse tas gebruikt worden, waarin je soms ook je laptop meeneemt. Om er zeker van te zijn dat je laptop past in deze tas met laptopvak van Samsonite is het aan te bevelen om de buitenafmetingen van je laptop even op te meten en deze naast de buitenafmetingen van deze tas te leggen. Als je zeker wilt weten dat je laptop past, dan dient de buitenafmeting van je laptop kleiner te zijn dan deze tas met laptopvak. De buitenafmetingen van de tas zijn H 40.5 x B 28 x D 19 en je krijgt op deze tas 2 jaar garantie.

Het geïntegreerde vak beschermt je laptop
Deze Samsonite tas heeft een 14,1" laptopvak. Dit biedt extra bescherming voor je laptop tegen stoten dan je laptop in het hoofdvak van je tas plaatsen. Zo is je dure laptop goed beschermd en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen.

Naast een laptopvak ook nog een tabletvak
Naast je laptop ook een tablet beschermd willen vervoeren? Dat kan met deze Samsonite Network 4 tas, omdat deze naast het laptopvak ook nog een tabletvak heeft. Een multifunctionele tas met laptopvak, van alle gemakken voorzien.

Compartiment voor je waterfles
Je bent zuinig op je laptop en je wilt natuurlijk voorkomen dat je laptop in aanraking komt met vocht of water. Als je je tas voor werk of school gebruikt, wil je wel drinken mee kunnen nemen. Omdat deze tas van Samsonite voorzien is van een compartiment voor een waterfles kun je met een gerust hart je waterfles meenemen, zonder stil te staan bij de veiligheid van je laptop. Daarnaast grijp je eerder naar je waterfles als deze zichtbaar is. Zo kom jij eenvoudiger aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vocht.

Extra comfort door gewatteerde schouderbanden
De Samsonite Network 4 laptoptas heeft gewatteerde schouderbanden waardoor hij erg comfortabel is. De schouderbanden van een rugzak kunnen tegen je schouders schuren, of druk veroorzaken, waardoor het onprettig wordt om je rugzak voor langere tijd te dragen. Hier heb je met deze Samsonite tas met laptopvak geen last van. De schouderbanden zijn gewatteerd zodat de tas prettig blijft zitten, hoe lang je hem ook op je rug hebt. Omdat in je tas ook een laptop zit, is je tas vaak sowieso al ietsje zwaarder. Wel zo prettig dus!

Een duurzame keuze
Deze tas met laptopvak van Samsonite is gemaakt van gerecycled materiaal en is hiermee een duurzame keuze. Wanneer duurzaamheid belangrijk voor je is, dan draag je met de keuze voor deze tas bij aan een beter milieu en klimaat.

Specificaties Samsonite Network 4 Laptop Backpack 14.1'' space blue

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 40.5 x B 28 x D 19 cm
Inhoud15.5 ltr
Laptopvak14,1" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht0.7 kg
Kleur (algemeen)Blauw
MateriaalGerecycled
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

BorstsluitingNee
Gewatteerde schouderbandenJa
HeupgordelNee
Smart sleeveJa

Geschikt voor

GeslachtHeren

Opbergmogelijkheden

BrillenvakNee
Laptopvak14,1" inch
TabletvakJa
TelefoonvakNee
Vak voor (Water)flesJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

DrinksysteemNee
DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode142309 1820
EAN-code5400520149787
MerkSamsonite
SerieNetwork 4
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews Samsonite Network 4 Laptop Backpack 14.1'' space blue

5.0/5.0
Beoordeling
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
100%
0%
0%
0%
0%
1 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
5.0/5.0

Verfijnde rugzak.

Veel ruimte
Licht
Niet lomp
Mooie kleur blauw
Geen
1 van de 1 reviews zijn geladen
100%