American Tourister Airconic Spinner 55 Neon Frontloader 15.6'' midnight navy

American Tourister Airconic Spinner 55 Neon Frontloader 15.6'' midnight navy

169,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

3 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving American Tourister Airconic Spinner 55 Neon Frontloader 15.6'' midnight navy

Deze harde koffer van American Tourister is geschikt om als handbagage mee te nemen in het vliegtuig. Met een handbagage koffer ten opzichte van een ruimbagage koffer bespaar je tijd en geld. Je hoeft je ruimbagage niet in te checken op de luchthaven en bij aankomst op je bestemming hoef je niet te wachten bij de bagageband om je koffer op te halen. Daarnaast moet je voor ruimbagage ook vaak extra betalen. Als het even kan adviseren wij daarom om een handbagage koffer mee te nemen. Deze American Tourister harde koffer is gemaakt van polypropyleen. De koffer heeft een buitenafmeting van H 55 x B 40 x D 23 cm en heeft een inhoud van 34 liter. De koffer is voorzien van een apart compartiment voor je laptop. Zo neem je je laptop veilig mee tijdens je reis. Je kunt maximaal een laptop kwijt van 15,6". Deze koffer is voorzien van een USB-aansluiting, waardoor je eenvoudig je mobiele telefoon of je tablet kunt opladen aan je koffer. Omdat deze American Tourister koffer voorzien is van 4 wielen, is de koffer wendbaar en stabiel. Ten opzichte van koffers met 2 wielen is het minder zwaar om de koffer te vervoeren, omdat deze rechtop kan blijven staan.

Deze handbagage koffer is perfect voor je korte reis
Deze American Tourister koffer heeft een maximale capaciteit van 34 liter en is hiermee het meest geschikt voor een reis van ongeveer 2-3 dagen.

Optimale bescherming met een harde koffer
Een harde koffer is ideaal voor vliegvakanties. De inhoud van je koffer wordt optimaal beschermd door de harde schaal. Daarnaast heeft de koffer geen extra vakken aan de buitenzijde waardoor je niet de kans loopt dat onbevoegden iets toevoegen aan jouw bagage. Na je reis is de koffer perfect schoon te maken. Ten opzichte van zachte koffers kunnen harde koffers beter tegen vocht en regen.

Gemaakt van oersterk polypropyleen
Polypropyleen is één van de sterkste hardcase koffer materialen. Het is een uitstekend materiaal voor de frequente reiziger die een sterke koffer wenst, maar waarbij budget wel een rol speelt. Koffers van polypropyleen zijn wel wat zwaarder dan Curv of polycarbonaat. Wil je een oersterke, maar ook lichtgewicht koffer? Ga dan voor een koffer van Curv of polycarbonaat.

Voorzien van TSA slot
De koffer is voorzien van een TSA slot, waardoor je je koffer onbeschadigd aantreft op de bagageband. In de VS is een TSA slot verplicht, maar ook op veel andere luchthavens wordt een koffer met TSA slot aangeraden.

Voorzien van handige inpakriemen & interne verdeler
Omdat deze American Tourister koffer is voorzien van inpakriemen, blijft je bagage goed op z'n plaats zitten tijdens je reis. Op plaats van bestemming tref je je bagage net zo aan zoals jij het ingepakt hebt. Met de interne verdeler kun je je koffer als het ware opsplitsen in 2 delen, zodat je je bagage kunt structureren.

Specificaties American Tourister Airconic Spinner 55 Neon Frontloader 15.6'' midnight navy

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 55 x B 40 x D 23 cm
Inhoud34 ltr
Laptopvak15,6" inch
UitbreidbaarNee
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht2.4 kg
Lichtgewicht kofferJa
Kleur (algemeen)Zwart
MateriaalPolypropyleen
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

Aantal wielen4 wielen
Handvat(ten)Bovenhandvat

Geschikt voor

ActiviteitVakantie
HandbagageJa

Opbergmogelijkheden

InpakriemenJa
Interne verdelerJa
Laptopvak15,6" inch
VoorvakNee
AdreslabelNee

Veiligheid

Soort SlotCijferslot
TSA gecertificeerdJa
Vergrendelbare ritsJa

Overige kenmerken

USB aansluitingJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode1346571552
EAN-code5400520081087
MerkAmerican Tourister
SerieAirconic
Fabrieksgarantie3 jaar