The Bridge Story Donna Briefcase brown

The Bridge Story Donna Briefcase brown

498,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving The Bridge Story Donna Briefcase brown

Deze aktetas van The Bridge is een stijlvolle tas, die voorzien is van een laptopvak. Deze tas is uitermate geschikt om te gebruiken als werktas, maar kan natuurlijk ook als alledaagse tas gebruikt worden, waarin je soms ook je laptop meeneemt. Om er zeker van te zijn dat je laptop past in deze The Bridge Story Donna tas is het aan te bevelen om de buitenafmetingen van je laptop even op te meten en deze naast de buitenafmetingen van deze tas te leggen. Als je zeker wilt weten dat je laptop past, dan dient de buitenafmeting van je laptop kleiner te zijn dan deze aktetas. De buitenafmetingen van de tas zijn H 36 x B 30 x D 8 cm en je krijgt op deze tas 2 jaar garantie.

Naast een laptopvak ook nog een tabletvak
Naast je laptop ook een tablet beschermd willen vervoeren? Dat kan met deze The Bridge Story Donna tas, omdat deze naast het laptopvak ook nog een tabletvak heeft. Een multifunctionele aktetas, van alle gemakken voorzien.

De voordelen van een leren tas
Deze aktetas is gemaakt van echt leder. Ten opzichte van andere soorten materiaal, heeft leer een groot aantal voordelen. Leer is door de jaren heen altijd een populaire materiaalsoort geweest en blijft altijd modieus. Daarnaast gaat leer ook erg lang mee. Een ander voordeel van leer is dat het “leeft” en hierdoor karakter krijgt. Het resultaat is dat je leren tas uniek is. Ook ten opzichte van anderen die dezelfde tas in hun bezit hebben.

Specificaties The Bridge Story Donna Briefcase brown

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 36 x B 30 x D 8 cm
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Kleur (algemeen)Bruin
MateriaalLeer
PatroonEffen

Geschikt voor

GeslachtDames

Overige kenmerken

RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode04276101-14
EAN-code8033748494147
MerkThe Bridge
SerieStory Donna
Fabrieksgarantie2 jaar