American Tourister At Work Laptop Backpack 15.6'' Eco USB bass black

American Tourister At Work Laptop Backpack 15.6'' Eco USB bass black

58,9065,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving American Tourister At Work Laptop Backpack 15.6'' Eco USB bass black

Op zoek naar een nieuwe tas met laptopvak? Misschien voldoet deze tas uit de At Work serie van American Tourister wel helemaal aan jouw wensen. Ideaal voor werk, maar ook uitstekend te gebruiken als tas voor dagelijks gebruik, waar je ook je laptop op een veilige manier in mee kunt nemen. De tas met laptopvak is gemaakt van polyester en heeft een effen patroon. Deze American Tourister tas is voorzien van een geïntegreerd laptopvak, geschikt voor een laptop van maximaal 15,6". Wil je 100% zeker weten dat je laptop ook echt past? Meet dan de buitenafmeting van je laptop even op. Deze dient kleiner te zijn dan de buitenafmetingen van deze tas (de buitenafmetingen van deze tas met laptopvak zijn H 52 x B 35 x D 20). Op deze tas wordt 2 jaar gegeven.

Veilig je laptop vervoeren in het laptopvak
Deze tas van American Tourister heeft een apart laptopvak van 15,6" inch. Een laptopvak biedt extra bescherming voor je laptop. Natuurlijk kun je je laptop ook gewoon in het hoofdvak van je tas vervoeren, maar je wilt niet dat je net nieuwe aangeschafte laptop beschadigd raakt. Een laptopvak geeft toch dat extra beetje zekerheid. Doordat het laptopvak gevoerd is, kan het net wat beter tegen een stootje.

Telefoonvak
Deze tas met laptopvak van American Tourister heeft een telefoonvak. Ideaal voor als je vaak je telefoon kwijt bent in je tas en vaak eindeloos loopt te zoeken in je tas; waar is die telefoon nu weer gebleven? Als het je lukt om je telefoon altijd op dezelfde plaats te bewaren, dan is dit verleden tijd. Daarnaast verminderd het gebruik van een telefoonvak ook nog eens de kans op beschadigingen omdat je telefoon niet in aanraking kan komen met andere spullen, zoals je sleutels.

Extra handig: Een tabletvak
Naast een 15,6" laptopvak heeft deze tas met laptopvak ook nog eens een tabletvak. Niet alleen bescherming voor je laptop, maar dus ook nog de mogelijkheid om beschermd een tablet mee te nemen.

Waterflesvak
Omdat deze tas van American Tourister voorzien is van een waterflesvak, verklein je de kans dat water in aanraking komt met je laptop in de tas. Daarnaast is voldoende water drinken natuurlijk ook erg belangrijk en met je waterfles (of drinkfles) in het zicht, ben je eerder geneigd om je waterfles te pakken. Zo kom jij eenvoudig aan de dagelijkse hoeveelheid vocht.

Met gewatteerde schouderbanden voel je je nog comfortabeler
De American Tourister At Work is voorzien van gewatteerde schouderbanden, waardoor hij zeer comfortabel te dragen is. Als je uren met je laptoptas rondloopt, voel je misschien de schouderbanden over je schouders wrijven, maar met deze rugzak behoren dit soort vervelende ongemakken tot het verleden. De gewatteerde schouderbanden zorgen er ook voor dat de rugzak goed op z'n plek blijft zitten, zelfs wanneer je je laptop en andere zware spullen urenlang met je meezeult.

Specificaties American Tourister At Work Laptop Backpack 15.6'' Eco USB bass black

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 52 x B 35 x D 20 cm
Inhoud37 ltr
Laptopvak15,6" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht0.7 kg
Kleur (algemeen)Zwart
MateriaalPolyester
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

BorstsluitingNee
Gewatteerde schouderbandenJa
HeupgordelNee

Opbergmogelijkheden

BrillenvakNee
Laptopvak15,6" inch
TelefoonvakJa
Vak voor (Water)flesJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode142923 1027
EAN-code5400520159465
MerkAmerican Tourister
SerieAt Work
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews American Tourister At Work Laptop Backpack 15.6'' Eco USB bass black

5.0/5.0
Beoordeling
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
100%
0%
0%
0%
0%
1 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
5.0/5.0

Fijne tas

Stevig
Ruim
1 van de 1 reviews zijn geladen
100%