Tumi 19 Degree Aluminium Rolling Trunk silver

Tumi 19 Degree Aluminium Rolling Trunk silver

1.690,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

5 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Tumi 19 Degree Aluminium Rolling Trunk silver

Ben je op zoek naar een koffer die voldoende ruimte biedt voor al jouw bagage? Dan is deze Tumi harde koffer iets voor jou. Deze koffer is geschikt als ruimbagage koffer. Dit betekent dat je deze koffer niet zelf mee mag nemen aan boord als handbagage, maar ingecheckt wordt als ruimbagage op het vliegveld. Op deze Tumi koffer krijg je 5 jaar garantie en de koffer is gemaakt van aluminium. De koffer heeft 4 wielen; koffers met 4 wielen hebben meer stabiliteit en zijn wendbaarder dan koffers met 2 wielen.

De perfecte koffer voor een lange reis
Drie weken of langer op vakantie? Dan is een koffer met een inhoud van minimaal 95 liter aan te bevelen. Deze Tumi koffer heeft een capaciteit van 123 liter, waardoor jij voldoende ruimte hebt voor bijna je complete garderobe. Uiteraard kun je ook wat minder meenemen, zodat je voldoende ruimte hebt om souvenirs of andere aankopen mee terug te nemen.

Bescherm je bagage met een harde koffer
Voor vliegvakanties is een harde koffer meestal de beste keuze. De inhoud van je koffer wordt perfect beschermd door de harde koffer. De koffer heeft geen vakken aan de buitenkant zodat je niet het risico loopt dat onbevoegden illegaal iets toevoegen aan jouw koffer, of er iets uithalen. Harde koffers zijn waterbestendig, waardoor je kleding en overige bagage droog blijven. Tenslotte is een harde koffer ook nog eens perfect schoon te maken na je reis.

Aluminium: licht, stevig & luxe
Een harde koffer van aluminium zie je niet elke dag. Het is uitzonderlijk stevig en kan goed tegen een stootje. Het meest onderscheidende van aluminium ten opzichte van andere materialen is het uiterlijk. Aluminium straalt luxe uit en is hiermee uitermate geschikt voor de gebruiker die graag in stijl op reis gaat.

Specificaties Tumi 19 Degree Aluminium Rolling Trunk silver

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 87 x B 35 x D 40.5 cm
Inhoud86 ltr
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Buitenkantpremium
Gewicht8.7 kg
Kleur (algemeen)Zilver
MateriaalAluminium
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

Aantal wielen4 wielen
Handvat(ten)Boven- en zijhandvat

Geschikt voor

GeslachtDames, Heren

Overige kenmerken

RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode135598 1776
EAN-code0742315662664
MerkTumi
Serie19 Degree
Fabrieksgarantie5 jaar