Eagle Creek Explore Backpack 26L black

Eagle Creek Explore Backpack 26L black

180,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

30 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Eagle Creek Explore Backpack 26L black

De Eagle Creek Explore Backpack 26L van Eagle Creek is een rugzak met laptopvak. Als je op zoek bent naar een rugzak met laptopvak is dit product wellicht precies de tas waar je naar op zoek bent. Het formaat van je nieuwe rugzak is belangrijk, want je wilt natuurlijk zeker weten dat je al je spullen hierin kwijt kunt. Deze tas uit de Explore serie van Eagle Creek heeft een inhoud van 26 liter. De buitenafmetingen van deze rugzak zijn H 77 x B 38 x D 34 cm, en wordt geleverd met 30 jaar garantie.

Het aantal liters van je rugzak
Daypacks zijn rugzakken met een inhoud tussen de 11 en 30 liter. De naam daypack (of in het Nederlands dagrugzak) geeft aan dat een rugzak van dit formaat geschikt is om dagelijks te gebruiken. De capaciteit van de Eagle Creek Explore rugzak is 26 liter. Deze rugzak is dan ook uitermate geschikt voor al je dagelijkse activiteiten, zoals school, je werk, sport, een dagje uit of voor kleine boodschappen. Wil je je rugzak ook kunnen gebruiken voor een (korte) vakantie of stedentrip, zorg dan dat je wel een rugzak koopt met een inhoud van minimaal 20 liter.

Met gewatteerde schouderbanden voel je je nog comfortabeler
De Eagle Creek Explore is voorzien van gewatteerde schouderbanden, waardoor hij zeer comfortabel te dragen is. Als je uren met je rugzak rondloopt, voel je misschien de schouderbanden over je schouders wrijven, maar met deze rugzak behoren dit soort vervelende ongemakken tot het verleden. De gewatteerde schouderbanden zorgen er ook voor dat de rugzak goed op z'n plek blijft zitten, waardoor je zelfs bij een langere reis of tocht nauwelijks irritaties krijgt van die rugzak die je meedraagt.

Een bezwete rug is verleden tijd met rugventilatie
Rugventilatie is ideaal voor als je lang onderweg bent, of een flinke wandeling maakt met je rugzak. Bij het langdurig dragen van je rugzak, bestaat de kans dat je een bezwete rug krijgt. Vooral bij oplopende temperaturen voelt je rugzak warm en bezweet aan op je rug. Een rugzak met rugventilatie gaat dit tegen. De rugventilatie in de rugzak zorgt er voor dat je rugzak comfortabel blijft voelen en je geen bezwete rug krijgt. Als je van plan bent om in warm weer de rugzak een langere tijd te gebruiken, dan heeft rugventilatie zeker toegevoegde waarde.

Alle je spullen beschermd met deze waterdichte rugzak
In een land als Nederland waar de regen soms met bakken uit de hemel komt vallen is een waterdichte rugzak geen overbodige luxe. Als je zeker wilt weten dat al je waardevolle spullen droog blijven, kies dan voor deze rugzak met 100% waterdichte stof.

Je laptop goed beschermd met het geintregeerde laptopvak
Deze rugtas van Eagle Creek is voorzien van een laptopvak van 16". Hiermee is je laptop extra beschermd tegen vallen en stoten ten opzichte van je laptop vervoeren in je rugtas zelf. Een laptopvak is hier namelijk speciaal voor ontworpen. Een rugzak met laptopvak is dan ook een goed alternatief voor een traditionele laptoptas.

Nooit meer je telefoon kwijt met een telefoonvak
Deze rugzak met laptopvak van Eagle Creek is voorzien van een telefoonvak. Als je vaak je telefoon kwijt bent, dan is het verstandig om je telefoon altijd op dezelfde plek te bewaren. Een telefoonvak in je rugzak is hier de ideale plek voor. Een telefoonvak beschermt je telefoon ook tegen krassen en andere beschadigingen omdat je telefoon niet in aanraking komt met andere spullen in je tas, zoals bijvoorbeeld je sleutels of andere scherpe voorwerpen.

Specificaties Eagle Creek Explore Backpack 26L black

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 77 x B 38 x D 34 cm
Inhoud26 ltr
Laptopvak16" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht0.9 kg
Kleur (algemeen)Zwart
MateriaalPolyester
PatroonEffen
WaterdichtJa

Draagmogelijkheden

BorstsluitingNee
Gewatteerde schouderbandenJa
HeupgordelNee

Geschikt voor

ActiviteitSchool, Wandelen, Outdoor
GeslachtDames, Heren

Opbergmogelijkheden

BrillenvakNee
Laptopvak16" inch
TabletvakNee
TelefoonvakNee
Vak voor (Water)flesNee
VoorvakNee

Overige kenmerken

DrinksysteemNee
RugventilatieJa
DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

ProductcodeEC0A5LQ1010
EAN-code0194901842569
MerkEagle Creek
SerieExplore
Fabrieksgarantie30 jaar