Eagle Creek Tour Travel Pack 40L M/L black

Eagle Creek Tour Travel Pack 40L M/L black

190,00incl. BTW
Helaas niet meer beschikbaar
Levertijd: Onbekend

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

30 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Eagle Creek Tour Travel Pack 40L M/L black

De Eagle Creek Tour Travel Pack 40L M/L black van Eagle Creek is een rugzak. Als je op zoek bent naar een rugzak is dit product wellicht precies de tas waar je naar op zoek bent. Het formaat van je nieuwe rugzak is belangrijk, want je wilt natuurlijk zeker weten dat je al je spullen hierin kwijt kunt. Deze tas uit de Tour serie van Eagle Creek heeft een inhoud van 40 liter. De buitenafmetingen van deze rugzak zijn H 24 x B 15 x D 6 cm, en wordt geleverd met 30 jaar garantie.

Hoeveel past er in deze rugzak?
In de Eagle Creek Tour rugzak kun je 40 liter kwijt. Een rugtas met en inhoud van meer dan 30 liter is goed te gebruiken voor meerdere doeleinden. Denk aan je schoolboeken, spullen voor je werk, maar ook voor een korte of langere reis kan deze tas uitstekend gebruikt worden. Over het algemeen heb je zelfs nog voldoende ruimte om je sportkleding mee te nemen, voor als je na werktijd nog wilt gaan sporten.

Extra comfort met gevoerde schouderbanden
Deze rugzak heeft gevoerde schouderbanden, dit zorgt voor een perfect draagcomfort. Als je uren achter elkaar je rugzak draagt willen de schouderbanden nog wel eens gaan schuren over je schouders en begin je opeens te merken dat je een rugtas draagt. Gevoerde schouderbanden zorgen ervoor dat tas altijd prettig blijft zitten, ook als je de tas een lange tijd draagt, bijvoorbeeld voor school, op de fiets of bij een tocht in de bergen.

Een borstsluiting kan helpen om het gewicht beter te verdelen
De borstsluiting (ook wel borstband genoemd) zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht van je rugzak. Een borstsluiting is essentieel als je van plan bent om lange afstanden af te leggen en veel in je rugzak meeneemt. Een borstsluiting zorgt er ook voor dat er minder druk komt te staan op je schouders, waardoor het dragen van je rugzak weer een stuk comfortabeler wordt.

Je laptop goed beschermd met het geintregeerde laptopvak
Deze rugtas van Eagle Creek is voorzien van een laptopvak van 15". Hiermee is je laptop extra beschermd tegen vallen en stoten ten opzichte van je laptop vervoeren in je rugtas zelf. Een laptopvak is hier namelijk speciaal voor ontworpen. Een rugzak met laptopvak is dan ook een goed alternatief voor een traditionele laptoptas.

Telefoonvak
Deze rugzak van Eagle Creek heeft een telefoonvak. Ideaal voor als je vaak je telefoon kwijt bent in je tas en vaak eindeloos loopt te zoeken in je tas; waar is die telefoon nu weer gebleven? Als het je lukt om je telefoon altijd op dezelfde plaats te bewaren, dan is dit verleden tijd. Daarnaast verminderd het gebruik van een telefoonvak ook nog eens de kans op beschadigingen omdat je telefoon niet in aanraking kan komen met andere spullen, zoals je sleutels.

Specificaties Eagle Creek Tour Travel Pack 40L M/L black

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 52 x B 33 x D 22 cm
Inhoud40 ltr
Laptopvak15" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht1.22 kg
Kleur (algemeen)Zwart
MateriaalPolyester
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

BorstsluitingJa
Gewatteerde schouderbandenJa
HeupgordelNee

Geschikt voor

ActiviteitVakantie, Outdoor, Wandelen, Woon-werk, Backpacken
GeslachtDames, Heren

Opbergmogelijkheden

BrillenvakNee
Laptopvak15" inch
TabletvakNee
TelefoonvakNee
Vak voor (Water)flesJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

DrinksysteemNee
RugventilatieNee
DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

ProductcodeEC0A5EK1010
EAN-code0194902093434
MerkEagle Creek
SerieTour
Fabrieksgarantie30 jaar