American Tourister Novastream Spinner 77 Exp navy blue

American Tourister Novastream Spinner 77 Exp navy blue

158,90199,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

3 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving American Tourister Novastream Spinner 77 Exp navy blue

Een lange vakantie of zakenreis voor de boeg en op zoek naar een koffer waar je ruimschoots al je bagage in je kwijt kunt? Deze American Tourister harde koffer is dan misschien wel precies de koffer waar jij naar op zoek bent. Deze harde koffer kan niet mee als handbagage in het vliegtuig, maar dient ingecheckt te worden als ruimbagage. Deze harde koffer is gemaakt van polycarbonaat en je krijgt 3 jaar garantie op de koffer. Omdat deze American Tourister koffer voorzien is van 4 wielen, is de koffer wendbaar en stabiel. Ten opzichte van koffers met 2 wielen is het minder zwaar om de koffer te vervoeren, omdat deze rechtop kan blijven staan.

De perfecte koffer voor een lange reis
Drie weken of langer op vakantie? Dan is een koffer met een inhoud van minimaal 95 liter aan te bevelen. Deze American Tourister koffer heeft een capaciteit van 103 liter, waardoor jij voldoende ruimte hebt voor bijna je complete garderobe. Uiteraard kun je ook wat minder meenemen, zodat je voldoende ruimte hebt om souvenirs of andere aankopen mee terug te nemen.

Uitbreidbare koffer
Deze koffer van American Tourister is uitbreidbaar en hiermee verhoog je het reiscomfort. Met een rits creëer je eenvoudig extra kofferruimte als je dat nodig hebt. Ideaal voor de terugreis, als je cadeaus, souvenirs of andere aankopen wilt meenemen.

Een harde koffer biedt maximale bescherming
Ga je vliegen? Ons advies is dan om te kiezen voor een harde koffer. Wanneer je met het vliegtuig reist heb je zelf niet altijd invloed hoe er met je koffer wordt omgegaan. Ben je zuinig op je bagage dan is een harde koffer wel een must. De koffers zijn stevig en je (waardevolle) spullen zijn goed beschermd. Daarnaast is een harde koffer ook beter bestand tegen regen en vocht dan een zachte koffer.

De voordelen van een polycarbonaat koffer
Deze koffer uit de Novastream serie van American Tourister is gemaakt van polycarbonaat. Sterk, flexibel, buigzaam en lichtgewicht. Het feit dat dit materiaal extra flexibel is, is handig bij het inpakken van je koffer omdat het materiaal meebeweegt. Polycarbonaat is wel krasgevoeliger dan Curv. Wil je een extreem licht materiaal dat ook extreem krasbestendig is? Ga dan voor een Curv koffer.

Veilig op reis met een TSA slot
TSA staat voor Transport Security Administration. Het TSA slot is naast een cijferslot voorzien van een sleutelslot. Hiermee kan de koffer veilig geopend worden door de veiligheidsinstanties zonder het slot kapot te hoeven maken. Met een TSA slot voorkom je dus dat je je koffer beschadigd op de bagageband terugziet. Nadat ze de koffer hebben gecontroleerd sluit de veiligheidsdienst de koffer weer af en zijn je spullen weer veilig afgesloten door middel van het cijferslot.

Voorzien van handige inpakriemen & interne verdeler
Omdat deze American Tourister koffer is voorzien van inpakriemen, blijft je bagage goed op z'n plaats zitten tijdens je reis. Op plaats van bestemming tref je je bagage net zo aan zoals jij het ingepakt hebt. Met de interne verdeler kun je je koffer als het ware opsplitsen in 2 delen, zodat je je bagage kunt structureren.

Specificaties American Tourister Novastream Spinner 77 Exp navy blue

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 77 x B 51 x D 30/34 cm
Inhoud103 ltr
UitbreidbaarJa
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht4.3 kg
Lichtgewicht kofferJa
Kleur (algemeen)Blauw
Kleur fabrikantnavy blue
MateriaalPolycarbonaat
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

Aantal wielen4 wielen
Handvat(ten)Boven- en zijhandvat

Geschikt voor

ActiviteitVakantie
HandbagageNee

Opbergmogelijkheden

InpakriemenJa
Interne verdelerJa
VoorvakNee
AdreslabelJa

Veiligheid

Soort SlotCijferslot
TSA gecertificeerdJa
Vergrendelbare ritsJa

Overige kenmerken

DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode139277 1598
EAN-code5400520127082
MerkAmerican Tourister
SerieNovastream
Fabrieksgarantie3 jaar

Reviews American Tourister Novastream Spinner 77 Exp navy blue

5.0/5.0
Beoordeling
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
100%
0%
0%
0%
0%
1 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
5.0/5.0

Koffer review

Heb ik net hierboven ingevuld
Rits
1 van de 1 reviews zijn geladen
100%