Roncato Joy Cabin Trolley 55/20 red

Roncato Joy Cabin Trolley 55/20 red

159,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

3 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Roncato Joy Cabin Trolley 55/20 red

Deze Roncato koffer uit de Joy serie is een handbagage koffer. Voor een korte vakantie, citytrip of zakenreis is een handbagage koffer aan te bevelen, omdat dit je totale reistijd verkort. Je hoeft niet in de rij aan te sluiten om je ruimbagage in te checken en op de luchthaven van bestemming hoef je niet op te wachten bij de bagageband om je koffer weer op te pikken. Wordt deze zachte koffer van Roncato jouw nieuwe aankoop? Deze Roncato koffer is voorzien van 4 wielen en wordt daarom ook wel een spinner koffer genoemd. Ten opzichte van een koffer met 2 wielen is een spinner koffer wendbaarder en kun je deze rechtop laten staan tijdens het vervoeren.

Deze handbagage koffer is perfect voor je korte reis
Deze Roncato koffer heeft een maximale capaciteit van 42 liter en is hiermee het meest geschikt voor een reis van ongeveer 2-3 dagen.

Uitbreidbare koffer
Deze koffer van Roncato is uitbreidbaar en hiermee verhoog je het reiscomfort. Met een rits creëer je eenvoudig extra kofferruimte als je dat nodig hebt. Ideaal voor de terugreis, als je cadeaus, souvenirs of andere aankopen wilt meenemen.

Waarom kiezen voor een zachte koffer?
Een zachte koffer is aan te raden voor iemand die de koffer niet alleen wil gebruiken voor vliegreizen, maar ook de koffer wil gebruiken voor trein, bus, of auto. Een zachte koffer is flexibel en soepel en hierdoor beter te bergen in kleine ruimtes, zoals een kofferbak. Dit geldt ook voor het opbergen van de koffer; je hebt minder ruimte nodig. Daarnaast zijn lichte krasjes en schade minder snel zichtbaar dan op harde koffers. Zachte koffers hebben ook vaak opbergvakken aan de buitenkant, waardoor je belangrijke (reis)papieren en bijvoorbeeld je paspoort snel bij de hand hebt

De voordelen van een TSA slot
Een TSA slot heeft veel voordelen. In Amerika is een TSA slot verplicht, dus je bent voorbereid op toekomstige reizen naar Amerika. Daarnaast blijft je koffer onbeschadigd wanneer deze opengemaakt wordt door douane of security. Ons advies is, gebruik een TSA slot om onnodige narigheid te voorkomen.

Specificaties Roncato Joy Cabin Trolley 55/20 red

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 55 x B 40 x D 20/23 cm
Inhoud42 ltr
UitbreidbaarJa
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht2.1 kg
Lichtgewicht kofferJa
Kleur (algemeen)Rood
MateriaalPolyester
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

Aantal wielen4 wielen
Handvat(ten)Bovenhandvat

Geschikt voor

ActiviteitVakantie
HandbagageJa

Opbergmogelijkheden

InpakriemenJa
Interne verdelerNee
VoorvakJa
AdreslabelNee

Veiligheid

Soort SlotCijferslot
TSA gecertificeerdJa
Vergrendelbare ritsJa

Overige kenmerken

RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode41621309
EAN-code8008957514504
MerkRoncato
SerieJoy
Fabrieksgarantie3 jaar