Samsonite Securipak Travel Backpack 15.6'' Exp black steel

Samsonite Securipak Travel Backpack 15.6'' Exp black steel

125,00incl. BTW
Helaas niet meer beschikbaar
Levertijd: Onbekend

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Samsonite Securipak Travel Backpack 15.6'' Exp black steel

Wordt de Samsonite Securipak Travel Backpack 15.6'' van Samsonite jouw nieuwe rugzak? Eén van de belangrijkste kenmerken van een rugzak is de inhoud, dit bepaald hoe veel jij mee kunt nemen in je nieuwe rugzak. Deze Samsonite Securipak heeft een inhoud van 25,5 liter. Aan jouw de vraag of dit voldoende is om alles te kunnen meenemen in je rugzak. Op deze rugzak zit een garantie van maar liefst 2 jaar.

De inhoud van je rugzak
Een rugzak met het formaat tussen de 11 en 30 liter wordt ook wel een dagrugzak genoemd. Een rugzak met voldoende capaciteit voor dagelijks gebruik. De Samsonite Securipak rugzak heeft een inhoud van 25,5 liter, dit maakt dat deze rugzak geschikt is voor vrijwel al je dagelijkse activiteiten zoals werk, school of sport. Wil je je rugzak ook gebruiken voor een korte vakantie of een stedentrip, kies dan voor een rugzak met een inhoud van minimaal 20 liter.

Met gewatteerde schouderbanden voel je je nog comfortabeler
De Samsonite Securipak is voorzien van gewatteerde schouderbanden, waardoor hij zeer comfortabel te dragen is. Als je uren met je rugzak rondloopt, voel je misschien de schouderbanden over je schouders wrijven, maar met deze rugzak behoren dit soort vervelende ongemakken tot het verleden. De gewatteerde schouderbanden zorgen er ook voor dat de rugzak goed op z'n plek blijft zitten, waardoor je zelfs bij een langere reis of tocht nauwelijks irritaties krijgt van die rugzak die je meedraagt.

Het geïntegreerde vak beschermt je laptop
De Samsonite Securipak rugzak heeft een 15,6" laptopvak. Het laptopvak biedt extra bescherming voor je laptop tegen stoten. Een rugzak met laptopvak kan perfect gebruikt worden als alternatief voor traditionele laptoptassen.

Nooit meer je telefoon kwijt met een telefoonvak
Deze rugzak van Samsonite is voorzien van een telefoonvak. Als je vaak je telefoon kwijt bent, dan is het verstandig om je telefoon altijd op dezelfde plek te bewaren. Een telefoonvak in je rugzak is hier de ideale plek voor. Een telefoonvak beschermt je telefoon ook tegen krassen en andere beschadigingen omdat je telefoon niet in aanraking komt met andere spullen in je tas, zoals bijvoorbeeld je sleutels of andere scherpe voorwerpen.

Specificaties Samsonite Securipak Travel Backpack 15.6'' Exp black steel

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 45 x B 33.5 x D 21.5 cm
Inhoud25.5 ltr
Laptopvak15,6" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht1 kg
Kleur (algemeen)Zwart
MateriaalGerecycled
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

BorstsluitingNee
Gewatteerde schouderbandenJa
HeupgordelNee
Smart sleeveJa

Geschikt voor

ActiviteitVakantie
GeslachtDames, Heren

Opbergmogelijkheden

BrillenvakNee
Laptopvak15,6" inch
TabletvakJa
TelefoonvakJa
Vak voor (Water)flesNee
VoorvakJa

Overige kenmerken

DuurzaamJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode140562 T061
EAN-code5400520137920
MerkSamsonite
SerieSecuripak
Fabrieksgarantie2 jaar