Plevier Retro Jackson Shopper 15,6" bruin

Plevier Retro Jackson Shopper 15,6" bruin

169,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

2 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Plevier Retro Jackson Shopper 15,6" bruin

Op zoek naar een nieuwe tas met laptopvak? Misschien voldoet deze tas uit de Retro serie van Plevier wel helemaal aan jouw wensen. Ideaal voor werk, maar ook uitstekend te gebruiken als tas voor dagelijks gebruik, waar je ook je laptop op een veilige manier in mee kunt nemen. De tas met laptopvak is gemaakt van leer en heeft een effen patroon. Deze Plevier tas is voorzien van een geïntegreerd laptopvak, geschikt voor een laptop van maximaal 15,6". Wil je 100% zeker weten dat je laptop ook echt past? Meet dan de buitenafmeting van je laptop even op. Deze dient kleiner te zijn dan de buitenafmetingen van deze tas (de buitenafmetingen van deze tas met laptopvak zijn H 41 x B 31 x D 11). Op deze tas wordt 2 jaar gegeven.

Ook is het mogelijk om de laptopvak te verwijderen. Zo kan je meer ruimte creëren in deze shopper wanneer je de laptop niet meeneemt.

Je laptop goed beschermd met het geïntrigeerde laptopvak
Deze tas met laptopvak van Plevier is voorzien van een laptopvak van 15,6". Het belangrijkste doel van een laptopvak is het beschermen van je laptop tegen vallen en stoten. Wanneer je vaak je laptop meeneemt, is het aan te bevelen om een tas te kopen met een laptopvak en niet je laptop los in je tas mee te nemen. Je laptop komt zo niet in aanraking met ander spullen in je tas.

Naast een laptopvak ook nog een tabletvak
Naast je laptop ook een tablet beschermd willen vervoeren? Dat kan met deze Plevier Retro tas, omdat deze naast het laptopvak ook nog een tabletvak heeft. Een multifunctionele tas met laptopvak, van alle gemakken voorzien.

Gemaakt van 100% echt leer
Deze tas van Plevier is gemaakt van 100% echt leer. Een leren tas heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere materialen. Leer is een zeer stevig materiaal dat een levensduur heeft van vele, vele jaren. Bij gebruik gaat het leer “werken” en ontwikkelt het leer zich op natuurlijke wijze. Het wordt steeds soepeler en elastischer. Daarnaast is leer tijdloos, dus ook na vele jaren gebruiken zal je tas nog steeds niet misstaan in het modieuze straatbeeld.

Specificaties Plevier Retro Jackson Shopper 15,6" bruin

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 41 x B 31 x D 11 cm
Laptopvak15,6" inch
Max. afmeting laptop26 x38 x 3 cm
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Gewicht1.2 kg
Kleur (algemeen)Bruin
MateriaalLeer
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

SchouderriemJa
Verstelbare schouderriemJa

Geschikt voor

GeslachtDames

Opbergmogelijkheden

Aantal hoofdvakken1
Laptopvak15,6" inch
TabletvakNee

Overige kenmerken

Sluiting hoofdvakRitssluiting
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode562-2
EAN-code8719874260725
MerkPlevier
SerieRetro
Fabrieksgarantie2 jaar