Case Logic Propel Backpack 15.6 inch black

Case Logic Propel Backpack 15.6 inch black

54,9079,99incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

25 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Case Logic Propel Backpack 15.6 inch black

Een laptoptas zorgt ervoor dat jouw laptop veilig van A naar B kan worden vervoerd. Is de laptoptas van Case Logic uit de Propel serie de laptoptas die aan jouw wensen voldoet? Deze tas heeft een inhoud van 17 liter en de buitenafmeting is H 44 x B 31 x D 24 cm. De tas heeft een laptopvak van 15,6" en komt met een fabrieksgarantie van 25 jaar. Om zeker te weten of jouw laptop past in de tas, is ons advies om de buitenafmeting van jouw laptop te meten. Is deze kleiner dan de buitenafmeting van de tas? Dan weet je zeker dat het past.

Een laptopvak biedt extra bescherming voor je laptop tegen stoten dan als je de laptop in het hoofdvak van je tas plaatst. Zo is je dure laptop goed beschermd in deze laptop rugzak en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen. Naast een laptopvak heeft deze laptop rugzak ook nog eens een tabletvak. Niet alleen bescherming voor je laptop, maar dus ook nog de mogelijkheid om beschermd een tablet mee te nemen. Bewaar jouw telefoon op een vaste plek in jouw tas, namelijk in het telefoonvak. Zo hoef je nooit meer op zoek te gaan naar jouw mobieltje. Ook een voordeel is dat je telefoon beschermd is tegen andere spullen uit je tas.

Comfortabele laptoptas met gevoerde schouderbanden
De Case Logic Propel is voorzien van gewatteerde schouderbanden, waardoor hij zeer comfortabel te dragen is. Als je uren met je laptoptas rondloopt, voel je misschien de schouderbanden over je schouders wrijven, maar met deze rugzak behoren dit soort vervelende ongemakken tot het verleden. De gewatteerde schouderbanden zorgen er ook voor dat de rugzak goed op z'n plek blijft zitten, zelfs wanneer je je laptop en andere zware spullen urenlang met je meezeult.

Specificaties Case Logic Propel Backpack 15.6 inch black

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 44 x B 31 x D 24 cm
Inhoud17 ltr
Laptopvak15,6" inch
Max. afmeting laptop38.5 x 3.1 x 26.5
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Kleur (algemeen)Zwart
MateriaalPolyester
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

BorstsluitingNee
Gewatteerde schouderbandenJa
Smart sleeveJa

Geschikt voor

GeslachtUnisex

Opbergmogelijkheden

Laptopvak15,6" inch
TabletvakJa
TelefoonvakJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode3204529
EAN-code85854250108
MerkCase Logic
SeriePropel
Fabrieksgarantie25 jaar