Case Logic Era Laptop Bag 15.6 inch obsidian

Case Logic Era Laptop Bag 15.6 inch obsidian

59,99incl. BTW
Op voorraad
Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

25 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Case Logic Era Laptop Bag 15.6 inch obsidian

Op zoek naar een nieuwe tas met laptopvak? Misschien voldoet deze tas uit de Era serie van Case Logic wel helemaal aan jouw wensen. Ideaal voor werk, maar ook uitstekend te gebruiken als tas voor dagelijks gebruik, waar je ook je laptop op een veilige manier in mee kunt nemen. De tas met laptopvak is gemaakt van polyester en heeft een effen patroon. Deze Case Logic tas is voorzien van een geïntegreerd laptopvak, geschikt voor een laptop van maximaal 15,6". Wil je 100% zeker weten dat je laptop ook echt past? Meet dan de buitenafmeting van je laptop even op. Deze dient kleiner te zijn dan de buitenafmetingen van deze tas (de buitenafmetingen van deze tas met laptopvak zijn H 30 x B 43 x D 7.5). Op deze tas wordt 25 jaar garantie gegeven.

Je laptop goed beschermd met het geïntrigeerde laptopvak
Deze tas met laptopvak van Case Logic is voorzien van een laptopvak van 15,6". Het belangrijkste doel van een laptopvak is het beschermen van je laptop tegen vallen en stoten. Wanneer je vaak je laptop meeneemt, is het aan te bevelen om een tas te kopen met een laptopvak en niet je laptop los in je tas mee te nemen. Je laptop komt zo niet in aanraking met ander spullen in je tas.

Je telefoon beschermd in je tas
Deze tas van Case Logic is voorzien van een telefoonvakje waar jij je telefoon in kunt opbergen. Ben je vaak je telefoon kwijt en wordt je hier soms helemaal gek van? Dan is het verstandig om je telefoon altijd op dezelfde plaats te bewaren. Een telefoonvak voorkomt dan ook dat jij je hele tas overhoop moet halen om je telefoon te zoeken. Een ander groot voordeel van een telefoonvak is dat het je telefoon beschermd. Je telefoon komt niet meer aanraking met andere spullen in je tas, zodat krassen op je scherm of telefoon ook tot het verleden behoren.

Naast een laptopvak ook nog een tabletvak
Naast je laptop ook een tablet beschermd willen vervoeren? Dat kan met deze Case Logic Era tas, omdat deze naast het laptopvak ook nog een tabletvak heeft. Een multifunctionele tas met laptopvak, van alle gemakken voorzien.

Specificaties Case Logic Era Laptop Bag 15.6 inch obsidian

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 30 x B 43 x D 7.5 cm
Laptopvak15,6" inch
Max. afmeting laptop38.5 x 26.5 x 3.1
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Kleur (algemeen)Blauw
MateriaalPolyester
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

SchouderriemJa
Smart sleeveJa
Verstelbare schouderriemJa

Geschikt voor

GeslachtDames, Heren

Opbergmogelijkheden

Intern ritsvakJa
Laptopvak15,6" inch
TabletvakJa
TelefoonvakJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

Sluiting hoofdvakRitssluiting
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode3203696
EAN-code0085854241854
MerkCase Logic
SerieEra
Fabrieksgarantie25 jaar