Leonhard Heyden Cambridge Business Backpack black

Leonhard Heyden Cambridge Business Backpack black

369,00incl. BTW
Op voorraad
Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

1 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Leonhard Heyden Cambridge Business Backpack black

Op zoek naar een nieuwe tas met laptopvak? Misschien voldoet deze praktische tas uit de Cambridge serie van Leonhard Heyden wel helemaal aan jouw wensen. Ideaal voor werk, maar ook uitstekend te gebruiken als tas voor dagelijks gebruik, waar je ook je laptop op een veilige manier in mee kunt nemen. De tas met laptopvak is gemaakt van leer. Deze Leonhard Heyden tas is voorzien van een geïntegreerd laptopvak, geschikt voor een laptop van maximaal 15". Wil je 100% zeker weten dat je laptop ook echt past? Meet dan de buitenafmeting van je laptop even op. Deze dient kleiner te zijn dan de buitenafmetingen van deze tas (de buitenafmetingen van deze tas met laptopvak zijn H 42 x B 33 x D 17). Op deze tas wordt 1 jaar garantie gegeven.

Het belangrijkste doel van een laptopvak is het beschermen van je laptop tegen vallen en stoten. Wanneer je vaak je laptop meeneemt, is het aan te bevelen om een tas te kopen met een laptopvak en niet je laptop los in je tas mee te nemen. Je laptop komt zo niet in aanraking met ander spullen in je tas. Naast een laptopvak heeft deze tas met laptopvak ook nog eens een tabletvak. Niet alleen bescherming voor je laptop, maar dus ook nog de mogelijkheid om beschermd een tablet mee te nemen. Bewaar jouw telefoon altijd in het telefoonvak en raak hem niet meer kwijt. Het telefoonvak beschermd je telefoon tegen items in je tas. Zo kunnen bijvoorbeeld jouw sleutels niet je beeldscherm bekrassen.

Een laptoptas van leer
Deze laptoptas is gemaakt van hoogwaardig leer. Naast dat het materiaal leer jouw tas een tijdloze uitstraling geeft, is jouw tas ook uniek. Leer is namelijk een natuurproduct en elke tas heeft een ander nerfstructuur. Daardoor kunnen tassen uit dezelfde serie er alsnog anders uit zien. Deze leren laptoptas gaat net als andere leren leren producten erg lang mee, waardoor deze Leonhard Heyden tas ook duurzaam is.

Specificaties Leonhard Heyden Cambridge Business Backpack black

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 42 x B 33 x D 17 cm
Laptopvak15" inch
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Kleur (algemeen)Zwart
MateriaalLeer
PatroonEffen

Geschikt voor

GeslachtHeren

Opbergmogelijkheden

Aantal hoofdvakken1
Intern ritsvakJa
Laptopvak15" inch
TabletvakJa
TelefoonvakJa
VoorvakJa

Overige kenmerken

Sluiting hoofdvakRitssluiting
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode9052758
EAN-code4059385527585
MerkLeonhard Heyden
SerieCambridge
Fabrieksgarantie1 jaar