Berba Barbarossa Backpack 15.6'' navy

Berba Barbarossa Backpack 15.6'' navy

188,90269,95incl. BTW
Helaas niet meer beschikbaar
Levertijd: Onbekend

Gratis verzending vanaf 39,-

Klimaatneutraal verzonden

Afhalen bij +4.000 DHL afhaalpunten

30 dagen retourneren

Klantbeoordeling 9.5/10

1 jaar fabrieksgarantie

Omschrijving Berba Barbarossa Backpack 15.6'' navy

Deze tas met laptopvak van Berba is stijlvolle tas, die voorzien is van een 15,6" laptopvak. Deze tas is uitermate geschikt om te gebruiken als werktas, maar kan natuurlijk ook als alledaagse tas gebruikt worden, waarin je soms ook je laptop meeneemt. Om er zeker van te zijn dat je laptop past in deze tas met laptopvak van Berba is het aan te bevelen om de buitenafmetingen van je laptop even op te meten en deze naast de buitenafmetingen van deze tas te leggen. Als je zeker wilt weten dat je laptop past, dan dient de buitenafmeting van je laptop kleiner te zijn dan deze tas met laptopvak. De buitenafmetingen van de tas zijn H 43 x B 32 x D 18 en je krijgt op deze tas 1 jaar garantie.

Het geïntegreerde vak beschermt je laptop
Deze Berba tas heeft een 15,6" laptopvak. Dit biedt extra bescherming voor je laptop tegen stoten dan je laptop in het hoofdvak van je tas plaatsen. Zo is je dure laptop goed beschermd en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen.

Nooit meer je telefoon kwijt met een telefoonvak
Deze tas met laptopvak van Berba is voorzien van een telefoonvak. Als je vaak je telefoon kwijt bent, dan is het verstandig om je telefoon altijd op dezelfde plek te bewaren. Een telefoonvak in je tas is hier de ideale plek voor. Een telefoonvak beschermt je telefoon ook tegen krassen en andere beschadigingen omdat je telefoon niet in aanraking komt met andere spullen in je tas, zoals bijvoorbeeld je sleutels of andere scherpe voorwerpen.

Naast een laptopvak ook nog een tabletvak
Naast je laptop ook een tablet beschermd willen vervoeren? Dat kan met deze Berba Ruvido tas, omdat deze naast het laptopvak ook nog een tabletvak heeft. Een multifunctionele tas met laptopvak, van alle gemakken voorzien.

Met gewatteerde schouderbanden voel je je nog comfortabeler
De Berba Ruvido is voorzien van gewatteerde schouderbanden, waardoor hij zeer comfortabel te dragen is. Als je uren met je laptoptas rondloopt, voel je misschien de schouderbanden over je schouders wrijven, maar met deze rugzak behoren dit soort vervelende ongemakken tot het verleden. De gewatteerde schouderbanden zorgen er ook voor dat de rugzak goed op z'n plek blijft zitten, zelfs wanneer je je laptop en andere zware spullen urenlang met je meezeult.

Een bezwete rug is verleden tijd met rugventilatie
Rugventilatie is ideaal voor als je lang met je rugzak onderweg bent. Bij het langdurig dragen van je rugzak, bestaat de kans dat je een bezwete rug krijgt. Vooral bij oplopende temperaturen voelt je rugzak warm en bezweet aan op je rug. Een rugzak met rugventilatie gaat dit tegen. De rugventilatie in de rugzak zorgt er voor dat je rugzak comfortabel blijft voelen en je geen bezwete rug krijgt. Als je van plan bent om in warm weer de rugzak een langere tijd te gebruiken, dan heeft rugventilatie zeker toegevoegde waarde.

De voordelen van een leren tas
Deze tas met laptopvak is gemaakt van echt leder. Ten opzichte van andere soorten materiaal, heeft leer een groot aantal voordelen. Leer is door de jaren heen altijd een populaire materiaalsoort geweest en blijft altijd modieus. Daarnaast gaat leer ook erg lang mee. Een ander voordeel van leer is dat het “leeft” en hierdoor karakter krijgt. Het resultaat is dat je leren tas uniek is. Ook ten opzichte van anderen die dezelfde tas in hun bezit hebben.

Specificaties Berba Barbarossa Backpack 15.6'' navy

Afmetingen en Inhoud

BuitenafmetingenH 43 x B 32 x D 18 cm
Laptopvak15,6" inch
Max. afmeting laptop34 x 28 x 2
Bekijk alle specificaties

Fysieke kenmerken

Kleur (algemeen)Blauw
MateriaalLeer
PatroonEffen

Draagmogelijkheden

BorstsluitingNee
Gewatteerde schouderbandenJa
Smart sleeveJa

Geschikt voor

ActiviteitZakelijk
GeslachtHeren

Opbergmogelijkheden

Laptopvak15,6" inch
TabletvakNee
TelefoonvakJa
Vak voor (Water)flesNee
VoorvakJa

Overige kenmerken

RugventilatieJa
RFIDNee

Algemene productkenmerken

Productcode826-152-07
EAN-code8720143252556
MerkBerba
SerieRuvido
Fabrieksgarantie1 jaar

Reviews Berba Barbarossa Backpack 15.6'' navy

5.0/5.0
Beoordeling
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
100%
0%
0%
0%
0%
1 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
5.0/5.0

Super mooie tas

Mooi design
Groot laptopvak
Goede ritsen
Ook mooi als handtas
Ruikt in het begin erg naar leer
Leer vormt minder makkelijk mee
1 van de 1 reviews zijn geladen
100%